Pistoolholster geschikt voor pistolen van volledige grootte

Pistoolholster geschikt voor pistolen van volledige grootte

Rotchi is een van de beroemde fabrikanten en leveranciers van jachtgeweren in China. Onze fabriek is gespecialiseerd in de productie van pistoolholster-passen voor pistolen op ware grootte.

Product detail

Pistoolholster past voor pistolen van volledige grootte


Pistoolholsters voor verborgen dragen, universele binnenste buitenbandholster voor pistolen, IWB riemholster voor rechts en links, compatibel met Smith en Wesson, Shield, Glock 19, 17, 42, 43, P238, Ruger LCP en soortgelijke pistolen, voor Mannen en vrouwen

 

Linkshandig en rechtshandig, verstelbaar volgens persoonlijke draaggewoonten. Universele IWB-holsters geschikt voor dames en heren is compatibel met Glock 19, 23, 38, 25, 32, 26, 27, 29, 30, 39, 28, 33, 42, 43, 36, Smith en Wesson, Bodyguard, M&P Shield, Sig Sauer, Ruger, Kahr, Beretta, Springfield, Taurus PT111, Kimber, Rock Island, Bersa, Kel Tec, Walther en meerAmbidexter en goede verhulling - Binnenin is de broekholster comfortabel genoeg om elke dag verborgen te dragen, gemakkelijk uit te trekken; Het is gemakkelijk te verbergen met weinig tot geen bedrukking, hoe je je ook kleedt.


Snel en stil trekken - Met de duimonderbrekingsholster kunt u de retentieriem met de achterkant van de duim omhoog klappen om het vuurwapen snel en effectief te trekken. U kunt ook lopen, springen, trainen en zelfs rennen met de stevige metalen riemclip van deze IWB-holster zonder enige beweging van uw vuurwapen.


Past op de meeste wapenmaten - De universele binnenkant van de holster van de tailleband is ontworpen voor de meeste vuurwapens, van een subcompact pistool tot een full-size vuurwapen. Knip een rij steken om in verschillende soorten te passen. U kunt een vraag stellen of een bericht achterlaten om de maat te bevestigen voor de aankoop!


Eersteklas materiaal Duurzaam, zacht en ademend neopreen binnenmateriaal dat uw keuze voor een pistool zeker verbergt. Sterke gespriem zal stevig vergrendelen en voorkomen dat uw wapen eruit stuitert!. Holsters gemaakt van sterk nylon zijn niet alleen mooi van ontwerp, maar ook duurzaam in gebruik.Hot Tags: Pistoolholster past voor pistolen op ware grootte, fabrikanten, leveranciers, groothandel, aangepast, op voorraad, gratis monster, China, prijslijst

sturen enquête

verhalen produktie