Wat zijn de kenmerken van een borstel van PA?

- 2021-09-03-


Er zijn veel soorten PA-materialen, voornamelijk PA6, PA66, PA610, PA11, PA12, PA1010, PA612, PA46, PA6T, PA9T, MXD-6 aromatische amiden, enz. Onder hen zijn PA6, PA66, PA610, PA11, PA12 vaker gebruikt.


De prestaties van PA kunnen ook aanzienlijk worden verbeterd door er verschillende vezelmaterialen aan toe te voegen. Het heeft sommige metalen vervangen en wordt veel gebruikt in auto-onderdelen, behuizingen van huishoudelijke apparaten, beschermingsmiddelen en andere gebieden.



De borstel van PA-materiaal heeft ook de kenmerken van slijtvastheid, hoge temperatuurbestendigheid en goede veerkracht. Het wordt vaak gebruikt in toepassingen die een sterke slijtvastheid vereisen. Dit kan worden bereikt door vlamvertragers toe te voegen aan de borstel van PA-materiaal. Niveau van vlamvertragend effect.


Het toepassingsgebied kan vrij breed zijn, er kan een roltrap nylon borstel, verzegelde nylon borstel en nylon reinigingsborstel zijn, enz. Welkom bij het aanpassen van de productie met tekeningen en monsters.