De kenmerken van wapenolie.

- 2021-09-04-

Het hoofdbestanddeel van wapenolie is over het algemeen polynitrosilicium, dat over het algemeen niet schadelijk is voor het menselijk lichaam. In feite is wapenolie ook gewone smeerolie met enkele mineralen die een reinigende rol kunnen spelen, zoals CLP-onderhoudsolie. Onderhoudsolie uit de CLP-ME-serie is gebaseerd op synthetische olie en wordt gemaakt door toevoeging van een verscheidenheid aan synthetische formules. Het behoudt de traditionele niet-toxische, milde textuur, neutraal, milieubescherming en andere functies, en zal de gezondheid van gebruikers niet schaden;

Aan de andere kant, wanneer het wapen wordt afgevuurd, kan het de smering verhogen en de slijtage van de onderdelen verminderen. De unieke zandverwijderende eigenschap vermindert het aantal mislukte opnames aanzienlijk. Aangezien de praktische CLP-4ME een betere temperatuurbestendigheid, drainage- en smeerstabiliteit heeft dan producten gemaakt van algemene minerale olie, en zijn uitstekende roestbestendigheid (meer dan 1200 uur vochtigheidstest), gebruiken sommige landen het voor gevechtsgereedheid. Archief.

De pistolen zijn bedekt met meer olie, wat niet alleen onhandig in gebruik is, maar ook vatbaar voor problemen. In koude gebieden, omdat de temperatuur over het algemeen laag is, wordt de viscositeit van de olie groter, wat de "verborgen poten" van de beweegbare delen van het pistool zal trekken, en het zal vatbaar zijn voor falen tijdens het fotograferen. Als het zich in gebieden met zware zandstormen bevindt, zal de pistoololie te veel worden aangebracht en zal het pistoollichaam worden bevlekt met zand en aarde, wat leidt tot vroegtijdige slijtage van bewegende delen. Hoewel de huidige pistoololie niet langer bevriest en bevriest zoals de vorige pistoololie, moet u toch extra voorzichtig zijn bij het gebruik ervan en nooit de trekker van het bouttype pistool laten raken. Een goede trigger heeft meestal een zeer nauwkeurig productieproces en zelfs een beetje vreemd materiaal kan ervoor zorgen dat het niet werkt.